B i o g r a f i a

Nascuda a Sant Cugat del Vallès l'any 1997, inicia la seva educació musical a l'escola de música Aula de So. Durant uns anys combina la seva carrera musical amb els estudis d'enginyeria química a IQS, després que se li otorgués una beca i guanyés el primer premi "Aquí hi ha Química" 2015. Ha estudiat direcció d'orquestra amb Salvador Brotons a l'ESMUC.

En el camp de la direcció, ha portat conjunts de diferents estils musicals. Actualment dirigeix la big band Aula Jazz Orchestra, el Cor infantil Sant Cugat, conjuntament amb Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, així com el Cor de Nois i el Cor d'Homes d'Aula de So.

Ha dirigit diverses agrupacions des d'orquestres de cambra, octet de vents, orquestra de corda, fins a orquestra simfònica i concerts simfonico-corals. El seu bagatge de repertori inclou obres des de Haydn, Mozart i Beethoven fins a Stravinski, Shostakovitx, Britten, Bernstein i Ellington.

A més, ha completat la seva formació amb directors de renom com Johan Duijck, Xavier Puig, Josep Vila i Casañas, Elisenda Carrasco, Pere Lluís Biosca i Alina Orraca, entre d'altres. Com a cantant s'ha format amb Assumpta mateu en tècnica vocal i lied, i amb Rosa Mateu; com a pianista amb Jean-François Dichamp i Jordi Masó; i en orquestració amb Albert Guinovart i Bernat Vivancos.

DSC_4640.JPG

"Oublions que je suis une femme et parlons musique" 
                                                                           Nadia Boulanger

P a r t n e r s

AJO2019_04.jpg

Aula Jazz Orchestra

@aulajazzorchestra

És directora titular des del 2018. 

La Big Band de Sant Cugat està formada per una vintena d'instrumentistes de totes les edats. El seu principal objectiu és acostar la música a tothom i fer gaudir al públic.

  • Instagram
  • YouTube
CISC2019_04_edited.jpg

Cor Infantil Sant Cugat

@corinfantilsc

Excantaire i directora des de 2018, conjuntament amb Oriol Castanyer i Elisenda Carrasco. El Cor Infantil i Juvenil està format per una trentena de noies entre 9 i 18 anys.

  • Instagram
  • YouTube
DSC_0002.JPG

Aula de So

@auladeso

Exerceix com a professora a l'Escola de Música Aula de So des del 2017, col·laborant amb l'equip de professors i impartint classes de llenguatge seguint la metodologia Kodály.

  • Instagram
  • YouTube